野狼社区

!connect_header_login!

!connect_header_login_tip!

成人电影

快楽写真館 ~エロスは暗室の中に~/快乐写真馆:情欲暗房

44万

管理员

活跃会员推广达人突出贡献优秀版主荣誉管理论坛元老

◎译  名 快乐写真馆:情欲暗房/The Dark Room & Eros
◎片  名 快楽写真館 ~エロスは暗室の中に~
◎年  代 2017
◎产  地 日本
◎类  别 情色
◎语  言 日语
◎上映日期 2017-05-02(日本)
◎豆瓣评分 0/10 from 0 users
◎豆瓣链接  26981734/
◎导  演 富岡忠文
◎编  剧 原田裕文 Hirofumi Harada
◎主  演 古川伊织 Iori Kogawa
       松原正隆
       渡部遼介
◎标  签 情色 | 日本电影 | 情色电影 | 性感 | 日版DVD | 2017 | 私房照 | 日本
◎简  介
喺陈旧嘅影相铺担任店主嘅滨田秀夫()嘅原来,某日中年嘅男人嚟显像。“睇相会吓亲,唔该唔好讲其他。”男人留低呢句说话就走咗。睇到完成嘅相,滨田大吃一惊。喺边,映出咗个与世间都想象嘅靓后生女子嘅裸体。滨田一瞬间畀相入面嘅女人夺去咗心。就好似喺相中对自己笑笑口一般……。相持有者嘅名系河合畀司()。佢喺相上嘅女人,娜奥米(古川いおり)嘅父母度,喺后生嘅僆妹时期“帮衬”佢,并约定将佢培养成自己理想嘅女人,成为夫妇。随着时间嘅流逝,娜奥密按照畀司嘅意愿,做咗理想嘅女人。但系,好奇心旺盛嘅后生女子唔可能一直忠实于中年男子,经常将后生男子招入屋企。畀司愤慨噉将娜奥密关喺屋企。另一方面,滨田对相中嘅娜奥密嘅感情逐渐升终于进入相中开始诉说对娜奥密嘅爱
微信扫码发送:klxzg 获取下载/在线观看地址

上一篇:[胜景影视]SJYS_ 三模体验

会员

【27759.com【82261.com 】09192.com】

会员

LZ是天才,坚定完毕

会员

very good

会员

【131386.com[026988.com]882015.com】

会员

占位编辑

会员

我也顶起出售广告位